Over ons

1989

start

Ronny Schreurs en Martine Van Hemelen starten hun eerste duopraktijk in Opglabbeek

2002

groepspraktijk

Overgang naar groepspraktijk Esthedentalplus met 5 behandelkamers

2008

multidisciplinair

Evolutie naar een multidisciplinair tandheelkundig centrum

Een ijzersterke band, familiale sfeer en hechte teamspirit kenmerken de organisatie als geen ander.

2013

Maasmechelen

Opening 2de vestiging

2019

Bree

Opening 3de vestiging

2020

Hasselt

Opening 4de vestiging

2022

Oudbergen

Opening mondzorgcentrum

MISSIE

Onze missie is ons gezamenlijk doel. De vlag waar we ons elke dag achter scharen. Geen snel verzonnen marketingpraatje, maar een oprechte houding die betekenis, inhoud en ‘goesting’ geeft aan onze manier van handelen ten opzichte van onze patiënten.

Wij bewaren je glimlach!

Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’, streven we bij Esthedentalplus naar het behoud van een gezond, mooi gebit. Vanuit een multidisciplinaire aanpak trekken we allemaal aan dezelfde kar. Gedreven door de passie van het vak, en een uitgebreide expertise voor een behandeling op maat van de patiënt, waarbij preventie, kwaliteit en esthetiek centraal staan.

WAARDEN

De kernwaarden van de Esthedentalplus-identiteit zijn geen loze woorden. Deze waarden brengen we dagelijks letterlijk en figuurlijk ‘in de praktijk’. Ze bieden ieder van ons een leidraad in denken en doen.

Duurzaamheid

Een leven lang een stralende glimlach! Esthedentalplus gelooft in een duurzame oplossing op maat. Via preventie en een behandelplan op de lange termijn streven we naar een blijvend gezond en mooi gebit.

Kwaliteit

We willen de kwaliteit van onze tandheelkundige zorg continu verbeteren. Met digitale patiëntbevragingen, steekproefcontroles, duidelijke protocollen en werkinstructies leggen we de lat hoog. We investeren in nieuwe apparatuur, technologie en bijscholingen.

Mensgericht

De patiënt staat centraal, maatwerk is een must. We doen er alles aan om de best mogelijke service te bieden. Het tandartsbezoek een aangename ervaring? Natuurlijk! Elkaar vertrouwen, begrip tonen en dezelfde taal spreken is de basis. We gaan voor de glimlach op het gezicht van patiënten én collega’s!

Teamwork

We trekken als ‘one-stop-shop’ groepspraktijk voluit de kaart van samenwerking binnen een hecht en performant team. Visie, teamspirit en expertise zijn de bindmiddelen van onze meerwaarde. En de nodige dosis ‘fun’ zit ook in het DNA van onze praktijk.

Morena

Front Office Manager

‘Pleasure in the job, puts perfection in the work’. Na 13 jaar bij Esthedentalplus ga ik nog elke dag met plezier naar het werk. Waarom? Omwille van het jonge en dynamische, sterk team en de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen. En je merkt in alles dat de patiënt steeds op de eerste plaats komt.”

Evy

Hoofdassistente

“Werken bij Esthedentalplus is samenwerken in een toffe groep met het oog op de beste zorg voor onze patiënten. Ik behoor ondertussen al meer dan 10 jaar tot het assistentieteam. De gevarieerde jobinhoud, leuke collega’s en de mogelijkheid om parttime te werken, maken dat ik me hier helemaal thuis voel!”

Nathalie

Stagiaire tandarts

“Als stagiaire vind ik het een enorm voordeel dat je met veel collega’s samenwerkt. Ik kan steeds terecht bij tandarts-(specialisten) voor leerrijk advies, met als doel de patiënten een multidisciplinaire behandeling te bieden.”

Jana

Invisalign / Specialist reconstructieve tandheelkunde / Sedatie-tandarts / Tandarts

“Voor mij is Esthedentalplus een gepassioneerde groep professionals die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg. Binnen een hecht team wordt er samengewerkt om de best mogelijke zorg aan de patiënten te verlenen door collectieve kennis en ervaring. Topassistentie, uitstekende mondhygiënisten, flexibiliteit, respect, deskundig ondersteunend personeel en een aangename werkomgeving zijn de sterkste troeven. Om deze redenen kom ik iedere dag met veel plezier werken.”

Hoe kunnen wij u helpen?

Afspraak maken Praktijken