Karting Cup opnieuw voor Esthedentalplus

Niemand die er nog aan twijfelt: wij zijn het snelste bedrijf!

Exact één maand nadat we na de stratenloop in Genk uitgeroepen werden tot snelste bedrijf van Limburg, hebben we gisteren die titel bevestigd. Immers, ook bij de VKW-Limburg Karting Cup bolden we als eerste over de streep.

Spannend was het wel. Maxime, Serge en Marc deden het voortreffelijk en stuurden de kart naar een fraaie tiende plaats toen Bjorn, man van Stefanie, de laatste drie kwartier voor zijn rekening nam. Ronde na ronde knabbelde hij aan de achterstand om uiteindelijk in de allerlaatste ronde de leiding in handen te nemen om ze niet meer af te staan. Alsof dat nog niet genoeg was reed hij ook nog eens de snelste rondetijd van alle deelnemers.

Maxime was dan ook bijzonder trots toen hij na afloop de beker in ontvangst mocht nemen.

En ook de Esthedentalplus-ladies deden het uitstekend. Geen enkel damesteam reed meer rondjes dan onze kart. Akkoord, ze waren het enige damesteam, maar dat is slechts een detail. Na afloop bleek dat ze zelfs een herenteam achter zich hebben gelaten.

Ronny en Martine willen dan ook iedereen proficiat wensen en bedanken: de piloten voor hun inzet en de talrijke supporters voor hun aanwezigheid.  

Hoe kunnen wij u helpen?

Afspraak maken Praktijken